Wildi mullusel playoffide kangelasel pole enam isegi riietusruumis kohta

3+2 olid need numbrid, mis suutis aasta tagasi playoffide 2. ringis Chicago Blackhawksi vastu Erik Haula. Minnesota Wildi ründaja tõusis komeedina meeskonna üheks ohtlikuimaks mängijaks, aga nüüd pole tal isegi mitte riietusruumis oma kohta.

(foto: Sherri LaRose-Chiglo/Pioneer Press)
Haula tegi oma tänavuse playoffide debüüdi eelmises Blackhawksi vastu peetud mängus. Seda tänu Justin Fontaine'i kubemevigastusele. Soomlane pidi mänguks valmistuma üsna omapärases olustikus.

Kuna playoffides võib endaga kaasas kanda nii palju mängijad, kui hing ihaldab, siis oli Haula United Centeri riietusruumis ilma oma kohata. 24-aastane ründaja pidi vabad kohad jätma vanematele meeskonnakaaslastele.

Nii oli soomlasele ukse juurde pandud kokkukäiv tool. Selle kohal termostaadi ja valgustilüliti kõrval oli teibiga tema nimi. Varustusele oli keegi kohalik MacGyver teinud kolm plastikust konksu.

Noores eas perega ookeani taha hoki unistust ellu viima läinud Haula on oma koha meeskonnas kaotanud seetõttu, et tänavuse hooaja esitused jäid kaugele sellest, mis need olid mullu. Väidetavalt ilmus ta treeninglaagrisse ülekaalus olles ja sealt see allakäik ka alguse sai.

Põhihooajal kogus Haula 14 silma, mida oli ühe võrra vähem kui mullu. Vaatamata sellele, et 46 mängu asemel osales ta 72 kohtumises.

"Olen sellelt aastalt palju õppinud," ütles soomlane nädalavahetusel. "See pole olnud kerge ja ma pole varem pidanud midagi sellist läbi elama. Saan sellest vaimselt õppida ja üritada edasi liikuda."

Wild on pärast mänge Chicagos 0-2 taga ning vajab hädasti lisasärtsu, et seeriasse tagasi ronida. Just Haula poolt võiks see tulla..

Kommentaarid