Lightning võitleb vabadel päevadel viirushaigusega

Tampa Bay Lightning võitleb oma ajaloo teise Stanley karikafinaali nimel ja seda ei tehta ainuüksi New York Rangersi vastu. Sel nädalal on meeskond pidanud rinda pistma ka viirushaigusega, mis on väga halval hetkel riietusruumis hakanud ringi käima. Kui algselt oli tegu vaid kuulujuttudega, siis nüüd on seda kinnitatud.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
"See pole vabanduseks, aga mõnedel kuttidel on halb enesetunne olnud," ütles ründaja Alex Killorn eile antud intervjuus. "Tänane päev on väga oluline mitte vaid vigastatud kuttidele, vaid ka nende jaoks, kes on haiguse küüsis. Kuid me ei kasuta seda vabandusena selle suhtes, miks 6. mäng läks nii nagu läks."

Lisaks eilsele saavad Killorni haavatud võitluskaaslased kosuda veel ka täna. Otsustav idakonverentsi finaali seitsmes mäng peetakse homme.

Haiguse jutud läksid liikvele viiendas mängus, kus kaitsja Braydon Coburn tegi vaid kaheksa vahetust ning veetis jääl veidi alla kuue minuti. Pärast avakolmandikku ta enam väljakul ei käinud, olgugi et istus täisvarustuses vahetusmeeste pingil.

Liiguvad sahinad, et lisaks Coburnile on viirus räsimas ka meeskonna teist ründekolmikut, mis playoffides vastastele kõvasti kurja on teinud. Tyler Johnson ja Ondrej Palat jätsid eelmisele mängule eelnenud soojendustreeningu vahele.

Peatreener Jon Cooper on seoses viirusega jäänud väga salapäraseks: "Võimalik, et kui kõik on läbi saanud, siis anname täpsemalt teada, mis meie riietusruumis toimus. Seniks mängime nii hea koosseisuga kui võimalik."

Kommentaarid