Senatorsi väravavahid äratavad suurt huvi

Enne hooaja algust sai kirjutada segasest seisust Ottawa Senatorsi väravasuul ja nüüd on see veel intrigeerivam. Andrew Hammondi esiletõus tähendab, et meeskonnal on järgmiseks hooajaks palgalehel kolm korralikku puurivahti. Üks neist on üleliigne ja see on mitu klubi meepoti lähedale meelitanud.

(foto: USATSI)
Hammond tegi eelmisel nädalal kolmeaastase lepingupikenduse, Craig Anderson on palgal kuni 2018. aasta suveni ning Robin Lehneril on leping olemas kuni ülejärgmise hooaja lõpuni. Lisaks on hangitud endale talendikas Matt O'Connor. Keegi peab lahkuma.

"Viis või kuus meeskonda on mulle helistanud ja meil on olnud juba mõned kõnelused ning need kindlasti jätkuvad," kommenteeris Senatorsi peamänedžer Bryan Murray väravavahtide seisu nädala alguses antud intervjuus.

34-aastane Anderson, kes juhtis paar hooaega tagasi liigat nii keskmise sisse lastud väravate kui tõrjeprotsendi osas, võiks olla ahvatlev puurivaht nii mõnelegi meeskonnale, kes paariks aastaks endale postide vahele kindlat meest otsib. 23-aastane Lehner on hea tulevikuprojekt, aga tal on selja taga hooaeg, mis jäi katki peapõrutuse tõttu ning sellest traumast taastumine on kõigi mängijate jaoks individuaalne.

Senators jäi tänavu põhiturniiri ja playoffidega kukku nulli peale vaid korra, kuid vaatamata sellele loodab Murray ründeliini täiendada. Vajalikud käigud loodetakse ära teha enne drafti või 1. juulit.

Kommentaarid