Giordano tagasi trennis

Calgary Flames jätkab tuleval ööl Anaheimis oma 2. ringi seeriaga ning enne seda on meeskond saanud väga rõõmustava uudise. Eile jõudis teiste seas trennis jääle ka meeskonna kapten Mark Giordano, kes pidanuks veebruaris saadud vigastuse tõttu viis kuud vahele jätma.

(foto: Christian Petersen/Getty Images)
Giordano rebestas ühe oma biitsepsitest ära. 31-aastane kaitsja tegi kaasa kogu treeningu, aga mitte täie jõuga. Arstid andsid loa vaid limiteeritud kontaktideks. Tema naasmine on julgustav, kuigi meeskonna peatreeneri Bob Hartley sõnul kapten siiski mänguvalmis veel pole. Sellega nõustus ka Giordano ise, öeldes: "Me pole võimalikust koosseisu naasmisest rääkinud. Pean koormust veel märgtavalt tõstma, enne kui saan taas mängimisele hakata mõtlema."

48 punktiga tänavu karjääri parima aasta teinud kaitsja rõõmustas aga selle üle, et vähemalt ühe sammu on ta naasmisele taas lähemale astunud.

Samal ajal sai rõõmustada ka selle üle, et Jiri Hudler tõestas oma mänguvalmidust. Meeskonna suurim väravakütt mängis avamängus Ducksi vastu vaid seitse minutit, enne kui vigastusega riietusruumi ära kolis.

Trennist ei puudunud ka humoorikas vahejuhtum. Üks hetk tuli teha väikene paus, et zamboni saaks jää ära korrastada, kuna Flamesi liikmed märkasid, et väljak oli hakanud sulama.

"Meid taheti ära uputada," naljatles Hartley.

Kommentaarid