Babcock jääb tõenäoliselt Detroiti

Homne on tähtis päev. Kui Mike Babcock pidi algselt oma tuleviku paika panema selle kuu lõpuks, siis nüüd usutakse, et just 20. mai on see päev, mil kümme aastat Detroit Red Wingsi juhendanud peatreener oma otsuse teatavaks teeb. On tõenäoline, et nendele kümnele aastale tiksub Detroidis lisa.

(foto: todaysslapshot.com)
Alates hetkest, mil Red Wings oma peatreeneril teiste klubide jutule lubas minna, on Babcockile ametlikult lähenenud neli satsi. Nendeks on Toronto Maple Leafs, Buffalo Sabres, San Jose Sharks ja St. Louis Blues. "Olen rääkinud kõigiga, kellega soovisin," teatas Babcock eile.

Kõik on oma ahvatlustega variandid, aga enne homset võib Leafsi nimekirjast maha tõmmata. Seda teatas täna üks enim austatud hokiajakirjanikke Bob McKenzie. Samuti vihjas ta, et Babcock jääb tõenäoliselt Detroiti.

"Buffalolt tulnud pakkumine on tema jaoks intrigeeriv, aga ma arvan, et ta vaatab meeskonda ja mõistab, et seal on vaja veel rohkelt tööd teha. Kui ta tahab võita ning karika nimel heidelda - mis kindlasti on nii - siis selleks on parem võimalus Detroidis kui Buffalos. Hetkel oleksid enamus inimestest üllatunud, kui ta ei teata, et jääb Red Wingsi juurde," rääkis McKenzie täna ühes raadiointervjuus.

Babcockil oli täna kavas veel kohtumine Red Wingsi peamänedžeri Ken Hollandiga, et arutada läbi viimased detailid. Tähtis otsus tuleb homme pärast perekonnaga konsulteerimist.

Kommentaarid