Blues jätkab Hitchcockiga

St. Louis Blues oli üks neljast klubist, kes Detroit Red Wingsilt Mike Babcockiga rääkimiseks ametliku loa küsis, mis pani neli hooaega meeskonda juhtinud Ken Hitchcocki tooli tõsiselt kõikuma. Nüüdseks on tool aga nelja jalaga taas kindlalt põrandal. Hitchcockiga tehti lepingupikendus.

(foto: AP)
Blues on kolm aastat järjest playoffide avaringis välja kukkunud. Tänavu ei suudetud Minnesota Wildi vastu favoriidi koormat kanda. Seeria kaotati 2-4. Järjepidev ebaõnnestumine pani klubi juhtkonna, eesotsas peamänedžeri Doug Armstrongiga, tõsiselt peatreenerite turul ringi vaatama, aga lõpuks jõuti ikkagi Hitchcockini tagasi.

Enne tänavust playoffide ebaõnnestumist tüüris Hitchcock Bluesi teise Kesk divisjoni tiitlini. Teist hooaega järjest ületati kindlalt 100 punkti piir. Aastane lepingupikendus tähendab, et Blues loodab endiselt, et Dallas Starsi 1999. aastal Stanley karikani viinud peatreener suudab siiski ka St. Louisesse lõpuks rõõmu tuua.

Märtsis oma endise tööandja Philadelphia Flyersi vastu karjääri 700. põhihooaja võidu saanud Hitchcocki on nende arvestuses läbi aegade edetabelis edestamas vaid kolm kolleegi.

Kommentaarid