Mulluse Rootsi liiga MVP seiklus NHL-is jäi lühikeseks

Joakim Lindström on järgmine mängumees, kelle võib ühte patta panna kõigi Euroopa liiga tähtedega, kes pole suutnud NHL-is läbimurret teha. Mullune Rootsi liiga MVP sai sel hooajal kätt proovida kahe klubi eest, aga kummagi särgis ei tulnud tal midagi erilist välja.

(foto: Tom Szczerbowski/USA TODAY Sports)
Pärast Skellefteå AIK eest 55 kohtumisega 20+43 tegemist sõlmis rootslane eelmisel mail St. Louis Bluesiga aastase lepingu. Olles varem NHL-is Columbus Blue Jacketsit ja Arizona Coyotesit esindanud, läks Lindström suurte lootustega ookeani taha uuesti proovima.
Bluesi eest sai ta aga väljakule vaid 34 kohtumises, enne kui ta märtsi alguses Toronto Maple Leafsile loovutati. Bluesi särgis tehtud 3+3-le tuli Leafsi eest enne hooaja lõppu 19 mänguga veel 1+3.

Lepingu lõppedes on nüüd kogu hooaja lõikes 53 mänguga vaid kümme silma (4+6) kogunud ründaja liitumas KHL-iga. Rootsi meedia andmetel siirdub ta Peterburi SKA rivistusse.

Loodetavasti ei põle uueks hooajaks SKA-st vastupidise sammu tegev Artemi Panarin samasuguse leegiga Põhja-Ameerikas läbi.

Kommentaarid