Oilers kärpis karmide käikudega koosseisu

Uue hooajani on jäänud veel kaks ööd magamist. Meeskonnad on komplekteerimisel tegemas viimaseid lükkeid, saamaks end kas siis palgalimiidi sisse või lubatud koosseisu suuruse juurde. Edmonton Oilers on oma rivistust karmide käikudega kärpinud.

(foto: Andy Devlin)
Klubi loobus nädalavahetusel Nikita Nikitini ja Ben Scrivensi teenetest. Mõlemad waive´iti ja tõenäoliselt jätkavad nad karjääri AHL-is.

Nikitiniga tehti eelmisel suvel kaheaastane leping, koguväärtusega üheksa miljonit dollarit. Enne Andrej Sekera hankimist oli ta sinisel joonel meeskonna enimteeniv mängija! Selle eest tasus venelane aga esmalt laagrisse kehvas vormis ilmumisega ning seejärel mitmete vigastustega, mis jätsid ta mullu vaid 42 kohtumise peale.

Scrivensiga tehti 2014. aasta märtsis pikendus, aastapalgaga 2.3 miljonit dollarit. Esimestele lootustandvatele esitustele järges aga tume aasta ning tänavuses hooajaeelses laagris puksis eelmisel hooajal KHL-is säranud (tõrjete efektiivsus 93.6%, keskmiselt lastud väravaid 1.71) Anders Nilsson ta meeskonnast välja.

Mõlemad saavad oma palgaraha endiselt ilusti kätte, kuid Oilers tekitas endale niimoodi veidi kulutamise ruumi juurde. Kokkuhoitud 1.9 miljoniga kerkib vaba palgaruum 6.18 miljoni peale.

3 kommentaari:

  1. http://soccer123213.blogspot.com/2015/10/new-jersey-devils-vs-san-jose-sharks.html

    VastaKustuta
  2. http://soccer123213.blogspot.com/2015/10/new-jersey-devils-vs-san-jose-sharks.html

    VastaKustuta
  3. http://soccer123213.blogspot.com/2015/10/new-jersey-devils-vs-san-jose-sharks.html

    VastaKustuta