Sabres pani Ristolaineni kuueks aastaks lukku

Nimekatest piiratud vabaagentidest on uue hooaja esimeseks mängude õhtuks lepinguta jäänud veel kolm mängijat - Anaheim Ducksi paar Rickard Rakell ja Hampus Lindholm ning jonnipunn Jacob Trouba. Nimekiri vähenes kolme peale pärast seda, kui Buffalo Sabres teatas Rasmus Ristolaineni uuest lepingust.

(foto: nhlpa.com)
Hooaega ambitsioonikalt alustav Sabres tegi 21-aastasest soomlasest oma enimteeniva kaitsja. Käed löödi kuueks aastaks ja 32.4 miljoni dollari peale ehk tema keskmine töötasu on 5.4 miljonit.

"Rasmus on end juba tõestanud keskse mängijana meie sinisel joonel ja ootame teda hirmsasti meeskonda tagasi. Sõlmitud kokkulepe peegeldab kõva tööd ja arengut, mida Rasmus on pärast draftimist näidanud ning loodame, et ta jätkab sellel trajektooril," kommenteeris klubi peamänedžer Tim Murray.

2013. aasta draftis 8. valitud Ristolainen oli mullu 41 punktiga (9+32) liiga TOP 25 resultatiivseima kaitsemehe seas. Muu hulgas sai temast pärast legendaarset Phil Housleyt esimene Sabresi kaitsja, kes mõnes kohtumises kübaraga hakkama saanud.


Erinevalt teistest piiratud vabaagentidest oli Turus sündinud mängumees lepinguta treeninglaagri ajal meeskonna juures.

Sabres alustab oma hooaega neljapäeval kodus Montreal Canadiensi vastu.

Kommentaarid