Hurricanes nutab juba taga kaotsi läinud punkte

Hooaeg on alles alanud ja vigade paranduseks on veel kõvasti aega, kuid Carolina Hurricanesil on juba piisavalt põhjust, et pettumust tunda. Meeskond on alustanud kahe lisaajakaotusega ning seda pärast kolmeväravalise eduseisu hoidmist.

(foto: nsjonline.com)
Bill Petersi meeskond jäi hooaja avamatšis Winnipeg Jetsi vastu vähem kui 15 minutiga ilma 4-1 edust ning mängis järgmises mängus Vancouver Canucksi vastu maha 3-0 seisu.

"Oleme kaks punkti peost lasknud," tunnistas Jordan Staal pärast valusat algust. "Peame sellest õppima. Peame leidma viisi võitmiseks. Oleme kahe mängu jooksul hästi esinenud, kuid pole korralikult lõpetanud. Peame leidma mooduse selle tegemiseks."

Hooaega kaptenita alustanud meeskonna jaoks pole salati lauale jätmine ka midagi uut. Eelmisel hooajal tuli liiga halvimat näitajat tähistanud 16 normaalaja järgset kaotust.

Mullusega võrreldes leiab sarnasusi ka väravavahtide tegutsemise juures. Hurricanesi tõrjete efektiivsus 90.2% oli eelmisel hooajal liiga tagantpoolt teine. Tänavune 84.2% on seni üldse halvim.

Pärast kahte võõrsil peetud matši ootab ees veel neli välismängu, enne kui alles 28. kuupäeval hooaja esimene kodumäng tehakse. Ehk Petersi hoolealuste jaoks pole midagi ka kergemaks minemas. Teekond jätkub täna Edmontonis. Ega ometi jälle üks kolmeväravaline edu käest lähe?

Kommentaarid