Crosby jagas traumaga seoses selgitusi

Esmaspäeval jäi aeg mõneks ajaks seisma, kui selgus, et Sidney Crosbyl on taas peapõrutus. Vastiku trauma puhul ei tea kunagi, kui pikaks see mängija väljakult eemale jätab. Crosby puhul aga nähtavasti väga pikka pausi kartma ei pea. Vähemalt seda võib tema enda kommentaaridest välja lugeda.

(foto: sportsdynamite.com)
Crosby oli teisipäeval trennis jääl tagasi ja seisuga seoses lootusrikas, öeldes: "Tunnen end kindlalt ja mugavalt, võtan asja päev päeva haaval."


Ootamatult tulnud uudis tekitas palju spekulatsioone. Trauma olevat tulnud reedeses trennis, aga osade kohal viibinud ajakirjanike sõnul ei olnud kogu sessiooni jooksul ühtegi märgatavat intsidenti, kus see võinuks tekkida. Läksid liikvele jutud justkui oleks #87 maailmakarikalt peapõrutusega naasnud. Aga nii siiski polnud. Kurja juureks olevat üks reedene väike kokkupõrge meeskonnakaaslasega.


Viimase kolme hooaja jooksul kokku vaid üheksast mängust puudunud Crosby jätab väga suure tõenäosusega vahele Penguinsi hooaja esimesed matšid, kuid kuna uisutamine probleeme ei tekitanud, siis ei tohiks naasmine mägede taga olla.

Kommentaarid