Capitalsi peatreener kutsus esimese ründekolmiku vaibale

Mullune põhiturniiri võitja Washington Capitals ei ole uut aastat otseselt halvasti alustanud (kahe mänguga on kirjas kolm punkti), kuid väike murepilv võib õhus olla seoses kehvalt esinenud esimese ründekolmikuga. Peatreener Barry Trotz on nendega nüüd ka vestelnud.

(foto: Alex Brandon/AP)
Kolmik Aleksandr Ovetškin - Jevgeni Kuznetsov - T.J. Oshie pole kamba peale saanud seni kirja ühtegi punkti.

"Rääkisin nendega täna," ütles Trotz pärast esmaspäevast treeningut. "Kõige olulisem on see, et nad leiaksid meie mänguplaanis enda mängu. See sõltub otsuste tegemisest, tööeetikast, mänguplaani ellu viimisest ja muust sellisest. Kolmik töötas korralikult, kui nad eelmisel aastal mitmeid kordi kokku panin ja see kindlasti hakkab uuesti töötama."

Oshie on kolmiku kahvatute esituste põhjusena välja toonud halva kommunikatsiooni ja selle kallal pidavat töö igapäevaselt käima. Mehed peavad lihtsalt ühele lainele jõudma.

"Nad on nagu tantsupõrandal ja peavad sama loo järgi tantsima, nii lihtne see ongi," lisas Trotz.

Kui tantsimisest aga tõesti midagi välja ei tule, siis muidugi pole ka midagi katki. Trotzi käsutuses on sügav pink, mis annab vangerdusteks palju ruumi. Alati on võimalus panna Ovetškin vana sõbra Nicklas Bäckströmiga kokku. See peaks juba automaatselt väravaid tooma.

Trotzi meeskonna hooaeg jätkub täna koduse kohtumisega Colorado Avalanche'i vastu.

Kommentaarid