Pastrnak sai kahemängulise keelu, Julien pahane

Boston Bruins on pidanud sel nädalal mängima ilma kahe oma põhiväravavahita, ründaja David Backes käis pisikesel küünarnukioperatsioonil ja meeskonda painavad veel mitmed teised vigastusprobleemid. Nüüd on ka mängukeelu tõttu read hõrenenud. David Pastrnak sai karistuse, millega peatreener Claude Julien absoluutselt nõus pole.

(foto: bostonpucks.com)
20-aastane Pastrnak teenis oma karjääri esimese mängukeelu kolmapäevasest kohtumisest New York Rangersi vastu, kus Dan Girardi teisel kolmandikul tema teekonnale ette jäi.


Mängijate Ohutuse Ühing põhjendas mängukeeldu sellega, et seni karjääri jooksul 104 mänguga vaid 30 karistusminutit korjanud ründaja kergitas end tarbetult õhku ja sihtis meelega vastasmängija pea piirkonda.

Julienil oli olukorrast hoopis teistsugune arvamus. "Mina näen kutti, kelle jalad on endiselt jääl," ütles ta. "Arvan, et see oli lihtsalt üritus viia jõuvõte lõpuni, kindlasti mitte üritus tahtlikult vastast vigastada."

Tänavu superhoos olnud ja seitsme mänguga kaheksa punkti (5+3) korjanud Pastrnak alustab mängukeeldu täna, mil Bruins külastab Detroit Red Wingsi.

Kommentaarid