Bruce Boudreau jagas šokeerivat lugu Minnesotasse kolimisest

Üle 40 aasta jooksul mängija ja treenerina igasugu erinevaid olukordi läbi elanud ning selle käigus ka kõvasti ringi kolinud Bruce Boudreau sai sel suvel ootamatu ja šokeeriva kogemuse osaliseks. Minnesotasse kolimisel läksid asjad sedavõrd segaseks, et ta soovib kolimisfirma tööliste arreteerimist.

(foto: Dennis Wierzbicki/USA TODAY Sports)
Kevadel neljaaastase lepinguga Minnesota Wildi peatreeneriks määratud Boudreau kolis koos abikaasa Crystaliga läinud suvel kaks korda. Esmalt Anaheimist Pennsylvanias asuvasse Hershey linna, kuhu pensionipõlveks endale kodu ehitatud ja seejärel Minnesotasse. Kui esimene ettevõtmine möödus viperusteta, siis teine oli nii kohutav kui üldse olla saab.

Probleemid algasid siis, kui mööbel pidi 7. augustiks uues elukohas olema. Vedamist vajas kolm rekkatäit asju. Kohale saabuti aga alles 13. kuupäeval ja seda kahe autoga. "See sattus avariisse, käis üle katuse ja kõik hävines," ütles Boudreau selle kohta, kuidas ühe rekka puudumist põhjendati.

Abikaasa jaoks on tegu suure vapustustega. "Crystal on endast täiest väljas, kuna kolmandik kahest majast on kadunud. Me saime põhimõtteliselt poolkatkise mööbli. Jäime ilma viiest laiekraaniga telerist, miniatuur hokimängust, popkornimasinast, laudadest. Mu abikaasal oli ettevõte, nad kutsusid teda Šokolaadi Prouaks. Šokolaadi purskkaev hävines. Nii palju asju ja fotosid hävinesid."

Loole lisab veidrust fakt, et väga olulisi esemeid täis seif ei jõudnud üldse sihtkohta. Ettevõtte sõnul hävines ka see. Aga Boudreau seda ei usu. "Seifi on raske hävitada," märkis ta.

Boudreau sõnul olid seifis tähtsad dokumendid nagu näiteks sünnitunnistus ja mitmed võidumedalid.

"Me soovime õigluse jalule seada," lisas Bourdeau. "Mind pole varem sedamoodi rüvetatud. Soovin, et nad võetaks vahi alla, sest tean, et nemad tegid seda. Ma ei usu, et tegu oli planeeritud rööviga või midagi sellist, aga nad kasutasid olukorda ära. Kuid nad ei arvestanud videoga."

Väidetavalt on olemas video sellest, kuidas kolijad tõstsid seifi hävinenud rekkast teise autosse.

Praeguseks on juhtunuga seoses politsei üle kuulanud ühe isiku, kes eitas vargust.

Kommentaarid