Quick pääseb lõikusest, kuid jääb siiski mitmeks kuuks väljakult eemale

Los Angeles Kings on teist aastat järjest hooaega alustanud kolme kaotusega ja tänavune start on olnud veelgi halvem selle poolest, et esikinnas Jonathan Quick juba avamängus katki läks. 30-aastane ameeriklane pääseb lõikusest, kuid nii pea teda siiski väljakul ei näe.

(foto: Jae C. Hong/Associated Press)
Quick kestis esimeses mängus San Jose Sharksiga vaid ühe kolmandiku. Probleemi tekitanud olukorda jälgides midagi väga tõsist justkui ei juhtunudki, aga ometi pole ta järgmistes kohtumistes mänginud ega mängi ka tõenäoliselt enne uut aastat.


Kingsi peamänedžeri Dean Lombardi sõnul vigastas Quick sama kubemepiirkonda, mis valmistas probleeme 2013. aastal. Tema taastumisajaks hinnatakse kolm kuud.

Pärast esikinda auti langemist on Kingsi väravasuul alustanud Jeff Zatkoff, kes kahe kohtumise peale lasknud üheksa väravat. Üheks kolmandikuks on peale saanud ka Peter Budaj, kes üleeelmisel hooajal kõrgliigast AHL-i vajus.

Kuna Winnipeg Jets loobus vahetult enne hooaja algust Ondrej Paveleci teenetest, siis on kaks asja kiirelt kokku liidetud ja usutakse, et Kings võib temast huvitatud olla. Välistatud pole ka teisi väravavahte.

Kingsi hooaeg jätkub tuleval ööl võõrsil Dallas Starsi vastu. Äkki on võimalik sealt uue puurilukuga tagasi tulla.

Kommentaarid