NHL-i põhihooaja mängud võivad uuesti Euroopasse jõuda

Mitmed Põhja-Ameerika profiliigad on end aktiivselt Euroopas peetavate kohtumistega promomas ja nii on ka meie oma Margus Hunt sel pühapäeval Londonis Cincinatti Bengalsi ridades NFL-i põhihooaja mängus väljakul. Mõni aeg tagasi pidas ka NHL osad põhihooaja mängud Vana Maailma pinnal. Nüüd on see uuesti plaani võetud.

(foto: nhl.com)
ESPN-i Pierre LeBrun on kirjutanud, et NHL on huvitatud kahe Euroopas peetava põhihooaja mängu korraldamisest ja see võiks juhtuda juba järgmisel aastal. Samuti olevat töös plaan viia mõned kontrollkohtumised Hiinasse.

Viimased NHL-i põhihooaja mängud tehti Euroopas viis aastat tagasi, kui Anaheim Ducks, Buffalo Sabres, Los Angeles Kings ja New York Rangers siiakanti rändama saadeti. Koos kontrollkohtumistega toimusid mängud kokku kuues riigis - Tšehhis, Slovakkias, Soomes, Rootsis, Šveitsis ja Saksamaal. Põhihooaja mängud olid Saksamaal, Soomes ja kaks Rootsis.

Esimest korda avati põhiturniir Euroopas 2007. aastal, mil Ducks ja Kings Londonis kaks matši pidasid. Sellest kujunes kena traditsioon, aga pärast 2011. aasta kohtumisi jäi asi soiku.

Kommentaarid