Troubal oli mitmeid huvilisi juba suvel

Jacob Trouba on Winnipeg Jetsist lahkumas ja nii tegelikult juba pikemat aega. Pärast lahkumissoovi avalikustamist on noor kaitsemees ametlikult turul, kuigi juba enne oli ta mitmetele meeskondadele huvi pakkumas. Klubivahetus näib aja küsimusena.

(foto: tsn.ca)
Hetkel on Troubat enim jahtimas New York Rangers, Arizona Coyotes, Colorado Avalanche ja Boston Bruins. Võimalik, et nii juba ka suvest saadik.

"Tean, et (Kevin) Cheveldayoff sai suvel mitmeid pakkumisi, tean et üks oli Detroidilt," märkis sel nädalal hokiajakirjanik Darren Dreger, kes tuntust kogunud just klubivahetuste kajastamisega. "Mulle öeldi, et mängus olid kaks nende kõrgehinnalist ründajat ja (Ken) Hollandi jaoks ei olnud see vastuvõetav. Detroit Red Wings vajab kaitsesse lisajõudu, aga nad ei loobu mitmetest skoorijatest, sest nii kaevavad nad ühte auku täites uue augu."

Red Wings oleks Troubale ideaalne maanduspaik, kuna tegu on sealt kandist sirgunud hokimehega ning abi oleks Jeff Blashilli meeskonnal sinisele joonele tõesti vaja.

Kui algselt ilmes, et Jets tahab hirmsasti parempoolse kaitsjana tegutseda sooviva Trouba eest vasakpoolset kaitsemeest, siis uusim info selle kohta, et varem on küsitud ründajaid, võiks huviliste ringi suurendada.

Kommentaarid