Aeg häirekelladeks? Ducks on kontrollkohtumistes võiduta

Uueks hooajaks peatreeneri toolil Bruce Boudreau Randy Carlyle'iga asendanud Anaheim Ducks loodab, et see käik suudab meeskonnale playoffides edu tuua. Ent esimesed esitused on kõike muud kui paljulubavad. Ducks on kontrollkohtumistes seni ainsana võiduta.

(foto: Jae C. Hong/AP Photo)
Ducks on kaotanud kaks korda nii Arizona Coyotesile kui Los Angeles Kingsile. Läinud ööl tuli viies kaotus Edmonton Oilersi vastu. Meeskond on sarnaselt eelmise hooaja algusele taas väravate saamisega hädas, olles jõudnud seni vaid viie tabamuseni. Endale on samal ajal lastud 14 tükki ehk keskmiselt põhimõtteliselt kolm mängu kohta.

Ei oleks ka üllatav, kui Ducks lõpetabki hooajaeelsed matšid võiduta, kuna kavas on veel kaks mängu ja need on mõlemad San Jose Sharksiga, kes üks kahest seni vaid võite tunnistanud meeskonnast.

Ja isegi, kui hooajaeelne periood õnnestub positiivsete tulemustega lõpetada, siis võib meeskond olla peagi uuesti kaotuste jada peal. Nimelt algab põhiturniir viie järjestikuse võõrsilmänguga - vastasteks Dallas Stars, Pittsburgh Penguins, New York Islanders, New Jersey Devils ja Philadelphia Flyers.

"Alustame hooaega väga raske ringreisiga," tunnistas ka Carlyle ise nädala alguses. "Kõik on sellega kursis. Kalender tuli juba juulis välja ja see pole olnud suur saladus. Meid ootab ees karm kalender ja peame olema valmis mängima üsna kõrgel tasemel. Oleme kohe alguses mõnes hallis, kus on päris raske võita."

Võimalik, et eelmise hooaja algus kordub. Siis kaotas Ducks esimesest viiest mängust neli ja jäi kuni 11. mänguni ühe võidu peale istuma.

Samas pakub lootust see, et hooajaeelsed halvad tulemused on seni tulnud maailmakarikal osalenud Ryan Getzlafi ja Corey Perryta mängides. Samuti pole satsis olnud Rickard Rakelli ja Hampus Lindholmi, kes on mõlemad piiratud vabaagendid.

Kommentaarid