Gretzky naases Oilersi juurde

80ndatel Edmonton Oilersi nelja Stanley karikani aidanud Wayne Gretzky on ametlikult klubi juures tagasi. #99, kes seni aktiivselt meeskonda mitteametlikult esindanud, on määratud klubi omava ettevõtte Oilers Entertainment Groupi partneriks ja juhatuse aseesimeheks.

(foto: easternontarionetwork.com)
Gretzky oli NHL-is viimati ametlikult tööl hooajal 2008/09, mil ta lõpetas neljaaastase perioodi Arizona Coyotesi peatreenerina.

"See on minu jaoks suurepärane võimalus end uuesti mänguga siduda ja omada võimalust, mida kõik soovime - võita Stanley karikas," kommenteeris NHL-i läbi aegade resultatiivseim mängija oma otsust end uuesti Oilersiga siduda.

OEG omanik Daryl Katz olevat pikemat aega moosinud Gretzkyt naasma, kuid lõplik otsus tuli alles teisipäeva keskööl.

Uudis tehti teatavaks pärast pidulikku tseremooniat, mille käigus päevakangelane ise taasavas enda kuju, mis sarnaselt muu olulisega vanast mängupaigast uude koliti.


Oilersi peab uuel areenil Rogers Place'is oma esimese põhihooaja matši meie aja järgi neljapäeva varahommikul igipõlise rivaali Calgary Flamesi vastu.

Gretzky usub, et meeskonnal on väga helge tulevik. "Seda organisatsiooni on viimastel aastatel korrastatud ja see on masin, mis liigub õiges suunas. Tegu on grupiga, mis võimeline võitma Stanley karika ja loodetavasti kuulun tulevikus selle grupi hulka."

"The Great One" saab Edmontonis töötada koos oma vennaga, kuna Keith Gretzky määrati suvel klubi abimänedžeriks. Lisaks on ta juubelihooajal liiga ametlik saadik.

Kommentaarid