Winnipegis oodatakse Troubat tagasi meeskonda

Winnipeg Jets alustas oma hooaega võidukalt, kui kodus Carolina Hurricanesist lisaajal 5-4 parem oldi, ent endale lastud väravate arv näitab, et päris ideaalse esitusega tegu polnud. Kaitse kallal on vaja veel tööd teha ning peamänedžer Kevin Cheveldayoff loodab, et seda saab teha koos klubist lahkuda sooviva Jacob Troubaga.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Trouba on endiselt piiratud vabaagendina lepinguta ja tahab leida endale mängupaiga, kus tal lastakse parempoolse kaitsemehena tegutseda. 22-aastane jänki sooviks siirduda Detroit Red Wingsi, kes teda juba suvel jahtis, aga Cheveldayoff näeb teda siiski veel osana Jetsi tulevikust.

"Usume, et Jacobil on jätkuvalt organisatsioonis suur roll. Me draftisime ta ja ta on kolm aastat meeskonnas olnud. Arvame, et ta on suur osa selle organisatsiooni tulevikust," rääkis enne hooaja avamängu alates 2011. aasta suvest ametis olev Cheveldayoff.

Varem Chicago Blackhawksi juures abimänedžerina töötanud kanadalane on kuulus selle poolest, et talle ei meeldi mängija mängija vastu tehinguid teha. Jetsi bossina sai ta oma esimesega hakkama alles 2014. aasta oktoobris. Ka seda võib pidada üheks põhjuseks, miks Trouba kohal endiselt küsimärk on rippumas.

Kommentaarid