Islandersi koduhall ei vasta liiga nõudmistele

Pärast Barclays Centerisse kolimist on New York Islandersit seoses uue koduhalliga saatnud erinevad probleemid ja läinud nädalavahetusel ilmnes taas üks häiriv tõik. Mingit moodi on meeskonnal lastud seal mängida vaatamata sellele, et koduhall ei vasta liiga nõudmistele. Probleemiks on väljaku torustik.

(foto: nyislesblog.com)
Barclays Centeris on terastorude asemel PVC torud ja nendega pole võimalik hoida temperatuuri -6 juures, mis NHL mängude jaoks ideaaltemperatuur.

Mängupaiga juhtkond olevat probleemist juba ammu teadlik, aga selle parandamiseks pole midagi ette võetud. Ja ei võeta ka, kuna torude vahetuseks peaks halli üheks terveks suveks kinni panema.

Islanders noppis nädalavahetusel kahest kodumängust kaks võitu, kuid meeskonna mängijad andsid ka häälekalt teada oma arvamuse väljakust.

"Võimatu oli kolme söötu kokku panna, jää oli mänguks kõlbmatu," ütles Cal Clutterbuck.

Klubi tegi Barclays Centeriga 25-aastase liisingulepingu, aga seal on klausel, mis lubab teatud tingimustel pärast hooaega 2017/18 "adjöö" öelda. Usutavasti ollakse selle poole ka kaldumas. Suvel selgus, et erinevad alternatiivid on juba kaalumisel.

Kommentaarid