VIDEO: Sündis järjekordne jabur värav

Uue hooaja teise mängude õhtu järel tundus, et Detroit Red Wingsi kaitsja Danny DeKeyser pani juba aasta kõige veidrama värava konkurssi lukku, ent talle on nüüd siiski konkurent tekkinud. Loui Eriksson sai läinud ööl hakkama jabura omaväravaga.

(foto: zimbio.com)
Eriksson tegi Vancouver Canucksi 2-1 karistusvisetega tulnud võidumängus Calgary Flamesile avakolmandiku keskel südamliku kingituse.


Värav läks algselt 22-aastase kaitsemehe Brett Kulaki nimele ja see olnuks tema karjääri esimene tabamus, kuid hiljem märgiti väravaautoriks siiski Troy Brouwer.

"Ma pole eales midagi sellist näinud," muljetas 31-aastane ründaja pärast mängu. "See oli veider sündmuste käik. Ma pole kunagi varem enne karistuspingile minemist väravat teinud."

Eriksson tunnistas, et ei polnud kursis sellega, et vastasmeeskonnale oli karistus tulemas ja väravavaht Ryan Miller oli puuri vabastanud. "Kohe, kui litri sinna saatsin ja nägin tühja väravat, mõtlesin et mis toimub."

Kõige veidram ja naljakam on see, et Canucks vs Flames vastasseisus nähti alles paar aastat tagasi sarnasest olukorrast sündinud väravat.

Kommentaarid