Kris Russell leidis endale lõpuks uue koduklubi

Kris Russell oli üks tänavuse vabaagentide klassi parimatest, kuid uue koduklubi leidis ta endale alles nüüd. Selleks sai Edmonton Oilers, kes tegi 29-aastase kaitsemehega üheaastase lepingu, töötasuga 3.1 miljonit dollarit. Enne lõplikku otsust valis ta väidetavalt nelja meeskonna vahel.

(foto: csnne.com)
Russell oli sel suvel üks vähestest korralikest kaitsjatest, kel leping läbi sai ja see nähtavasti ajas tema hinna lakke. Suve jooksul oli ta mitu korda kohe-kohe kuhugi siirdumas, ent mitmest tehingust asja ei saanud. Lõpuks tuli ka leppida selgelt väiksema palgaga, kui mõni alguses välja pakkus.


Eelmine hooaeg möödus Russellil Calgary Flamesi ja Dallas Starsi ridades. 62 mänguga läks kirja neli väravat ja 19 punkti. Samuti 210 blokeeritud pealeviset, mis oli liiga paremuselt teine näitaja. Ta oli üleeelmisel hooajal 283-ga üldse liiga parim ja suurepärane blokeerimisoskus on tema põhiväärtus.

Endine drafti 3. ringi valik, kes ka Columbuses ja St. Louisis mänginud, on seni kokku jõudnud 573 mänguni, kust on kirjas 177 punkti (38+139).

Kommentaarid