Niklas Hjalmarsson alustab hooaega mängukeeluga

Nädal enne uue hooaja algust on Chicago Blackhawks saanud halva uudise osaliseks. Aastat alustatakse järgmisel kolmapäeval St. Louis Bluesi vastu Niklas Hjalmarssonita, kes nädalavahetusel samuti Bluesi vastu peetud kohtumisest mängukeelu teenis.

(foto: happybday.to)
Karjääri jooksul varem korra karistada saanud rootslane pani mängu lõpuminutitel Ty Rattie'ile koleda paugu kirja. Selle eest määrati kolmemänguline keeld. Neist kaks kannab ta ära kontrollkohtumiste jooksul.


29-aastane Hjalmarsson on üks seitsmest mängijast, kes olnud osaline kõigis kolmes Blackhawksi hiljutises karikavõidus. Paljud on teda nimetanud liiga üheks alahinnatumaks kaitsjaks. Kuna põlvevigastust raviv Duncan Keith pole seni üheski hooajaeelses matšis osalenud, siis on kaitse mõttes seis järgmisele nädalale vastu minnes üsna nadi.

Kontrollkohtumistes on mängukeelu teeninud ka endine Blackhawksi mees Andrew Shaw. Tema kolmemänguline karistus, mis tuli eelmisel nädalal Washington Capitalsi vastu peetud kohtumisest, piirdub hooajaeelsete matšidega.

Kommentaarid