Shea Weber on kriitikuid vaigistamas

Kui Montreal Canadiens suvel Shea Weberi vastu P.K. Subbanist loobus, siis moodustasid vähemuse need, kes arvasid, et tegu oli hea tehinguga. Kahekordsel olümpiavõitjal oli peagi käes 31. sünnipäev ja tema eksimused olid valusalt Nashville Predatorsi playoffidest kukutanud. Kuid uue hooaja alguses on Weber siiski näitamas, et on selgelt veel liiga vara teda maha kanda.

(foto: sportsnet.ca)
Pärast kolmapäevast võiduväravat New York Islandersi vastu on Weber koos Brent Burnsiga jagamas liiga resultatiivseima kaitsja au. Mõlemal on kirjas 3+6. Lisaks on endine Predatorsi kapten +/- näitaja osas ülekaalukas liiga liider. +12 peal istudes tuleb järgmisena Darren Helm (Detroit Red Wings) +9'ga.


Weber, kelle pealevise sel nädalal ühe tabamuse puhul ka vastasmängija kepi lõhkus, on seitsme kohtumise peale jääl olnud vaid ühe värava jooksul, mis vastase poolt tehtud tasakaalus mängides. Seda olukorras, kus ta on seni mänginud keskmiselt 26 minutit!


Michel Therrien on seninähtuga väga rahul. "Ta teeb kaitses mitmeid häid asju," märkis meeskonna peatreener enne eilset mängu. "Ta oskab hästi kepiga vastaseid segada, ta on jõuline olukordades, kus peab jõuliselt tegutsema. Ta mängib lihtsat mängu. Ta on täiuslik meeskonnakaaslane ja meie riietusruumis ülimalt positiivne kuju. Ta on seni olnud meie meeskonna tõeline liider."

Subban pole ka muidugi halvasti alustanud, korjates kuue mänguga viis silma (2+3), aga tema on seni -5 olnud ja kui Canadiensil on vaid üks kaotus, siis Predators on ainult kahe võidu peal.

Kommentaarid