Torontos on kõik minemas plaanipäraselt

Toronto Maple Leafs on hooaja esimesest viiest mängust võitnud vaid ühe ja iga kaotuse puhul valusalt viimase kolmandikuga eduseisu ära andnud, kuid sellele vaatamata on kõik minemas plaanipäraselt. Vähemalt kui uskuda peatreeneri Mike Babcocki sõnu.

(foto: si.com)
"Meie eesmärgiks on koguda iga viie mängu peale kuus punkti ja vaid üks jäi puudu," tutvustas Babcock pärast Chicagos karistusvisetega kaotatud mängu oma plaani.

Ühe karistusvisetega tulnud kaotuse kõrval on Babcocki meeskonnal ka kaks lisaajakaotust. Plaani järgi jätkates oleks hooaja kogusaak 98 silma. See oleks Leafsi parim saak pärast klubi rekordilist 103 punkti hooajal 2003/04. Olgu ka lisatud, et eelmisel hooajal oli idakonverentsis kolm meeskonda, kes vähema punktiarvuga playoffidesse liikusid.

Vaatamata sellele, et ilusat tulevikku ehitama tulnud Babcock on alustanud alles oma teist aastat meeskonna peatreenerina tunduvad klubi ambitsioonid juba olevat suured. Ja eks ole ka hooaja algus olnud julgustav.

"Kui ma ei eksi, siis oleme seni mänginud ühe kohtumise kodus ja neli võõrsil. Oleme suutnud kodust eemal punkte korjata. Meil on igas peetud kohtumises olnud võiduvõimalus," lisas Babcock.

Kogu eelmise hooaja peale kokku vaid viis korda viimasel kolmandikul edu maha mänginud Leafs jätkab hooaega kahe kodumänguga, mil Torontot väisavad mõlemad Florida osariigi satsid.

Kommentaarid