Alles klubivahetust nõudnud Tobias Rieder tegi Coyotesiga uue lepingu

"Klubivahetus oleks mõlema poole jaoks parim, ta on neis väga pettunud," ütles Tobias Riederi agent Darren Ferris eelmisel nädalal oma kliendi lepingukõnelusi kommenteerides. Sakslane vedas Arizona Coyotesiga pikalt vägikaigast, ent tänaseks on lahkhelid lahendatud ning allkirjad kaheaastasel lepingul all.

(foto: eurosport.de.)
Mullu 82 mänguga 37 punktini (14+23) jõudnud Rieder oli oma teenete eest nõudmas kaheaastast tehingut, mille koguväärtuseks viis miljonit dollarit. Klubi poolt oli aga laual pakkumine aastase töötasuga 2.2 miljonit. Lõpuks otsustaski 23-aastane ründaja oma nõudmisi alandada.


"Toby on ülirõõmus selle üle, et asi lahendatud sai ja ootab põnevusega võimalust ühineda Arizonas oma meeskonnakaaslastega," märkis Ferris pärast kokkuleppele jõudmist.

Rieder on Edmonton Oilersi 2011. aasta drafti 4. ringi valik, kelle Coyotes hankis 2013. aasta märtsis. Seni on tal kokku 154 kohtumisega kogunenud 58 punkti (27+31).

2014. aasta detsembris püstitas mitmekülgne mängumees NHL-i kollanokkade rekordi, kui tegi just Oilersi vastu ühe vähemuses mängimise perioodi käigus 58-sekundilise vahega kaks väravat.

Kommentaarid