Lindholmi lepingusaaga lõppes kuueaastase tehinguga

Anaheim Ducks on saanud lõpuks Hampus Lindholmiga uue lepingu osas kokkuleppele. 22-aastasest rootslasest sai klubi suurima lepinguga kaitsja. Kuueaastane kokkulepe toob talle kokku 31.5 miljonit dollarit ehk keskmiseks töötasuks jääb 5.25 miljonit.

(foto: hockeysverige.se)
Väidetavalt raskendas kõnelusi Lindholmiga teise noore kaitsemehe Rasmus Ristolaineni uus leping. Soomlane võtab Buffalo Sabresi palgafondist enda alla 5.4 miljonit ja näis igati loogiline, et seni end rohkem tõestanud Lindholmiga on vaja teha suurem leping. Lõpuks sai aga klubi siiski enda tahtmise.


Lepingu allkirjastamisega pole aga mured Ducksi jaoks lõppenud. Peapõrutusega auti langenud Simon Despres' ja tema 3.7-miljonilise lepingu vigastatud mängijate nimekirja panemisega saadi sel nädalal kõva ports palgaraha juurde, aga sellele vaatamata on klubi siiski üle palgalimiidi. See tähendab, et peamänedžer Bob Murray peab kellestki vabanema.

Oma neljandat NHL-i hooaega alustav Lindholm ei saa koheselt meeskonda naasta, kuna vajab uut viisat, mille saamiseks võib kuluda kuni kaks nädalat.

2012. aasta drafti 6. valik on seni kokku kirja saanud 236 mängu ja 92 punkti (23+69). Tema alates debüüthooajast 2013/14 kogutud +61 näitaja on kogu liiga kaitsjate peale kolmas.

Kommentaarid