Rakell sidus end kuueks aastaks Ducksiga

Kahe piiratud vabaagendiga askeldamisel väga hilja peale jäänud Anaheim Ducks on vähemalt ühe käest nüüd lõpuks allkirja kätte saanud. Rickard Rakelliga tehti 6-aastane kokkulepe, mille koguväärtuseks 22.8 miljonit dollarit.

(foto: Brad Penner/USA TODAY Sports)
Vaatamata lepingule ei saa aga rootslane veel meeskonda trauma tõttu aidata. Nimelt langes Rakell enne maailmakarikat auti põletikuga, mis tekkis kõhus pärast kevadel tehtud pimesoole operatsiooni. 23-aastane ründaja pidi uuesti noa alla minema, et eemaldada armkude. Lisaks vajab rootslane naasmiseks ka viisat.

Usutakse, et mullu nii väravate (20), söötude (23) kui punktide (43) osas karjääri rekordid teinud mängumees on omasid valmis aitama kahe nädala pärast.


Rakelli leping keskmise töötasuga 3.8 miljonit on Ducksi ajanud päris palgafondi piiri peale. Peamänedžeril Bob Murrayl on manööverdamiseks jäänud vaid veidi üle 300 000. Meeskonna teine piiratud vabaagent Hampus Lindholm on samal ajal endale väidetavalt soovimas palganumbriks kuute miljonit ehk kaks aasta tagasi liiga parimaks klubi juhiks valitud Murray peab väiksemat sorti imega hakkama saama.

Lindholmi oleks meeskonnale hädasti vaja, kuna hooaja avamatšis kaotati teine kaitsja Simon Despres, kes peatraumaga uuesti laatsaretis. Eelmisel hooajal käis ta peapõrutuse tõttu vaid 32 matšis väljakul.

Kommentaarid