Sabres vallandas peamänedžeri ja peatreeneri

Lõppevat hooaega suurte eesmärkidega alustanud, aga hoopis vähikäigu teinud Buffalo Sabres on leidnud selle olukorra süüdlased. Klubi teatas, et on vallandanud nii peamänedžeri Tim Murray kui ka peatreeneri Dan Bylsma. Meeskond on üle elanud tormilised 24 tundi.

(foto: buffalonews.com)
Torm vallandus eile õhtul, mil läksid liikvele jutud nagu meeskonna esistaar Jack Eichel oleks Bylsma jätkamise korral keeldumas lepingupikendusest. Need jutud lükati noore ameeriklase agendi ja tema enda poolt kiiresti tagasi, aga usutavasti täiesti tühja koha pealt seesugused spekulatsioonid ei tekkinud.

Alates 2014. aasta jaanuarist klubi tüürinud Murrayl oli eile kohtumine klubi omaniku Terry Pegulaga ning selle käigus ei õnnestunud nähtavasti erimeelsusi lahendada.

"Pärast eelmise hooaja analüüsimist ja meie organisatsiooni tulevikku vaadates, otsustasime Kim (Pegula) ja mina vabastada ametist peamänedžer Tim Murray ja peatreener Dan Bylma. Soovime Timi ja Dani tänada nende suure töö ja pingutuste eest, mis nad oma aja jooksul klubi heaks andsid. Soovime neile edu. Alustame koheselt vabanenud ametikohtade täitmisprotsessiga," teatas Pegula.

Juba varasemalt oli selge, et Bylsma jalgealune on tuline, kuna tema juhendamisstiil ei istu paljudele meeskonna mängijatele. Murray vallandamist võib aga pidada üllatuslikuks, kuna alles vahetult enne tänavuse hooaja algust pikendati temaga lepingut. Bylsma löödi minema kolm aastat enne tema lepingu lõppu.

Pittsburgh Penguinsi 2009. aastal Stanley karikani viinud peatreener võitis Buffalos kahe hooaja jooksul 164-st kohtumisest 68.

2011. aastal klubi omanikuks saanud Pegula on nüüd kokku läbi käinud neli treenerit.

Kommentaarid