Blackhawksi staarid ei suuda karikamängudes kuidagi väravaid leida

Põhiturniiril läänekonverentsi parimaks meeskonnaks kujunenud Chicago Blackhawks on playoffide avaringis parajas plindris. Seeriat Nashville Predatorsi vastu alustati kodus kahe kaotusega. Seni pole ka mitte ühtegi väravat tehtud. Suur osa vastutusest lasub selles meeskonna staaridel, kes karikamängudes tegelikult ka juba pikemat aega värava ees nürid olnud.

(foto: si.com)
Patrick Kane on seni kahe mängu peale üheksa pealeviskega väravata jäänud. Jonathan Toews ei jõudnud avamängus mitte ühtegi ürituseni ja sai teises kohtumises kirja viis pealeviset. Kummalgi pole aga nende eest ette näidata midagi. Vaikselt võib hakata rääkima ka tõelisest väravate kriisist.

Kane'il on playoffides alates 2015. aasta finaalseeriast 15 mänguga kirjas vaid kaks tabamust. Toews on sama perioodi jooksul jõudnud ühe tabamuseni. See oli viimase karikavõidu seeria 4. mängus.

Meeskonna kapten on selle aja jooksul kogunud üheksa punkti ja Kane kümme silma, mis näitab, et lood pole täiesti hapud ning mõlemad on väravate sünni juures olnud, aga hädavajalikel hetkedel pole nad ise mänge otsustanud.

Olles enne tänast seeria 3. mängu 0-2 kaotusseisus, vajab aga Blackhawks rohkem kui kunagi varem oma veduritelt silmapaistvat panust.

Kommentaarid