Sharks ja Oilers kiusavad üksteist treeningute häirimisega

Omavahel ühe üsna kummalise seeria pakkunud San Jose Sharks ja Edmonton Oilers pole seda teinud vaid mängutulemuste mõttes. Tasavägises vastasseisus üritatakse igat olukorda enda kasuks pöörata ja nii on juhtunud, et üksteist on hakatud treeningutel häirima.

(foto: cbc.ca)
Tüli, kui nii võib seda nimetada, algatas Sharks seeria 3. mänguga. Oilers jäeti enne esimest San Joses peetavat matši pimeduses treenima ja järsku olid kadunud ka kõik väravad.


Sharksil on kogu hooaja jooksul kasutusel olnud režiim, mille kohaselt ei panda koduhallis valgustust enne kella 11:30 päeval põlema. Meeskondadele, kellele meeldib varakult end liigutada, tehti põhiturniiri käigus erand, aga playoffides on nüüd kõik väga rangelt paigas.

Oilers sellest suurt draamat ei teinud ja võitis vaatamata sellele 3. kohtumise 1-0.

"See oli natukene erinev. Mind see ei häirinud, kuna meil on meeskonnas paar koledat venda ja nii ei pidanud me neid nägema," muljetas Zack Kassian kummalise trenni kohta.

Küll aga ei jätnud Kanada klubi vastulööki andmata. Kui seeria sel nädalal uuesti Edmontoni jõudis, siis ei saanud Sharksi mängijad väljaku olukorra tõttu õigel ajal oma asjadega alustada.

Meeskonnad mängivad täna San Joses seeria 6. matši.

Kommentaarid