Canucks vallandas Desjardins'i

Peatreenerite karussell on päev pärast tänavuse põhiturniiri lõppu korralikult käima lükatud. Oma tüürimehe on nüüd ametist vabastanud ka Vancouver Canucks. Willie Desjardins alustas klubi juures hästi, aga pärast edukat debüüthooaega pole enam midagi ilusat tulnud.

(foto: Dennis Wierzbicki/USA TODAY Sports)
Desjardins pandi ametisse 2014. aastal, kui ta oli värskelt Dallas Starsi tütarmeeskonna AHL-i võiduni viinud. Esimene hooaeg lõppes 48 võiduga ning playoffide avaringis mängimisega, aga järgnenud kahel aastal on kokku õnnestunud koguda vaid 61 võitu.

Koos peatreeneriga lahkuvad abitreenerid Doug Lidster ja Perry Pearn, kes mõlemad kolm aastat tagasi koos Desjardins'iga tulid.

"Tegime täna raske otsuse vabastada Willie Desjardins ametist," teatas klubi peamänedžer Jim Benning. "Tegu oli väljakutseid täis hooajaga ja me kõik jagame selles vastutust, aga tundsime, et muutus on vajalik ajal, mil soovime oma noort meeskonda arendada ja vaatame tulevikku. Oleme tänulikud Willie'ile, Dougile, Perryle ja nende perekondadele nende pühendumise ja raske töö eest ning soovime neile tulevikuks edu."

69 punktiga lõpetanud Canucks tegi tänavu täishooaegade arvestuses oma halvima aasta pärast hooaega 1998/99. Liigatabelis edestati lõpuks vaid Colorado Avalanche'i.

Desjardins'i asendajaks on kiirelt hakatud pakkuma neli hooaega Canucksi AHL-i meeskonna juures töötanud Travis Greeni.

Lisaks Vancouverile otsitakse uut peatreenerit ka Floridas, Dallases ning jätkuvalt ka Las Vegases.

Kommentaarid