Rowe päevad Panthersi peatreenerina on tõenäoliselt loetud

Üks julge uue aasta ennustus on vähemalt pooleldi täppi minemas. Keset hooaega Florida Panthersi peatreeneriks tõusnud Tom Rowe saab aasta tüüri juures lõpetada, aga uueks hooajaks teda tõenäoliselt tagasi ei tooda. Tugevalt on tema vastu olnud ka meeskonna fänniarmee.

(foto: miamiherald.com)
Eile võis enne mängu Montreal Canadiensiga näha Lõuna-Floridas huvitavat vaatepilti, kui taevas tiirutas lennuk Rowe vastase sõnumiga.



Fännid on ka Panthersi mängudel juba mõningat aega nõudnud peatreeneri lahkumist. Peagi peaks see soov ka täituma. Meeskonnal on tänavu kolm mängu veel kalendrisse jäänud ja mitmete allikate kohaselt jäävad need Rowe viimasteks. Kuigi samaaegselt ka klubi peamänedžerina töötav mees soovib väidetavalt ametis jätkata.

Panthers suutis veebruaris klubi ajaloo jooksul esimest korda lõpetada kaotusteta vähemalt viiest mängust koosnenud välisturnee, aga üldisemas pildis on meeskonnal väga vähe asju Rowe juhendamisel õnnestunud. Meeskond on hetkel kaotanud viis jutti ja pärast klubi rekordi püstitamist 21-st kohtumisest võitnud vaid viis.

Rowe on tänaseks kokku olnud Panthersi peatreener 57 mängus ja nendest on võidetud ainult 22. Novembri lõpus üsna ootamatult vallandatud Gerard Gallanti edukus oli silmnähtavalt parem, kui temaga võideti täpselt pooled 22-st matšist.

Kommentaarid