Dallases hakatakse otsima uut peatreenerit

Dallas Starsi hooaeg on läbi ja koos sellega peatreeneri Lindy Ruffi neljaaastane leping, mida pikendama ei hakata. Nii teatas klubi peamänedžer Jim Nill, kellel midagi halba Ruffi kohta öelda polnud, aga kes soovib ilmselgelt muutusi.

(foto: Getty Images)
"Tahan isiklikult tänada Lindyt pühendumise ja professionaalsuse eest, mida ta nelja aasta jooksul Dallas Starsi peatreenerina näitas. Lindy pole mitte ainult kõrgelt hinnatud treener, vaid mis veelgi olulisem, ka suurepärane inimene ja silmapaistev pereinimene, keda ma tohutult austan jääl ja sealt eemal," teatas Nill klubi kodulehe vahendusel.

Pikalt Buffalos töötanud Ruff jõudis Dallasesse 2013. aastal ja tema tippsaavutuseks võib pidada eelmise hooaja Kesk divisjoni tiitlit. Samuti tüüris ta meeskonna mullu playoffide 2. ringi, kus 7. mängus St. Louis Bluesile kaotati. Debüüthooaeg 2013/14, mis oli tema ajal meeskonna teine playoffidega aasta ja üldse Starsi esimene pärast viieaastast pausi, lõppes avaringis Anaheim Ducksile allajäämisega.

Meeskond võitis Ruffiga 328-st põhihooaja mängust 165, mis klubi ajaloos paremuselt 4. näitaja.

1493 mänguga NHL-i treenerite hulgas 4. kohal oleva mehe juhendamisel andis Stars tänavu võrreldes eelmise hooajaga 30 punkti järele ja suutis edestada vaid kuute konkurentsi.

Kommentaarid