Senators viigistas ilusa tagasitulekuga seeria Bruinsi vastu

Boston Bruinsi vastu peetava playoffide avaringi seeria esimeses kohtumises julma röövimise ohvriks sattunud Ottawa Senators suutis selle teises mängus revanšeerida. Guy Boucheri meeskond tuli viimasel kolmandikul välja kaheväravalisest kaotusseisust ning võidutses lisaajal 4-3.

(foto: Twitter @SNstats)
Senaatorid sattusid parajasse plindrisse, kui Bruins sai hakkama omapärase saavutusega. Teisel kolmandikul tehti värav nii ülekaalust, vähemusest kui tavamängust. Drew Staffordi, Tim Schalleri ja Patrice Bergeroni tabamused panid meeskonna üsna kindlale positsioonile.

Kodumeeskond sai viimasele perioodile kaasa võtta vaid Clarke MacArthuri värava. Pikalt tervisega kimpus olnud ründaja jõudis üle kahe aasta esimese tabamuseni. Viimane koll pärines 2015. aasta playoffide avaringi 3. mängust Montreal Canadiensi vastu.

1-3 kaotusseisust asus Dion Phaneuf omasid välja vedama. Viimasel kolmandikul tehti 2:20-ga kaks väravat ning Phaneuf oli mõlema puhul söötajana osaline. Tabamused läksid Chris Widemani ja Derick Brassardi nimele. Lisaks pani 32-aastane kaitsja 25 tõrjega lõpetanud Tuukka Raski selja taha ka võiduvärava.

Kõige kogenum mees väljakul Zdeno Chara võttis normaalaja viimastel sekunditel lohakalt mängu venitamise eest tulnud karistuse ja jõudis uuesti väljakule tagasi siis, kui oli juba hilja. Senators testis lisaaja alguses kaks korda väravaraamistikku ja hakkas kiirelt tunduma, et jälle pole lihtsalt nende päev, aga siis tuli Phenauf ning seeria läheb Bostonisse 1-1 viigiseisul.


Bruinsi palju tähelepanu saanud kaitseprobleemid said veelgi lisa. Adam McQuaid oli väljakul vaid 2:47, enne kui ülakeha vigastusega riietusruumi läks.

Kommentaarid