Blackhawks loovutas Darlingu Hurricanesile

Chicago Blackhawksi muutused ei piirdu nähtavasti vaid abipersonaliga. Ka koosseisu hakatakse ümbervormima ja sellega seoses on esimene samm tehtud. Varuväravavaht Scott Darling on loovutatud Carolina Hurricanesile. Vastu tuli suvise drafti 3. ringi valik, mis kuulus algselt Ottawa Senatorsile.

(foto: nbcchicago.com)
28-aastasest väravavahist saab tänavu vabaagent ja põhimõtteliselt ostis Hurricanes endale eksklusiivsed õigused pidada temaga lepingukõnelusi. Asju saab siluda paari kuu jagu ja võib eeldata, et uue tehingu osas jõutakse ka kokkuleppele. Kuigi tehing olevat tema esindajatele üllatusena tulnud, mis tähendab, et kontakti seoses uue lepinguga pole veel olnud.

"Scottil oli Chicagos väga edukas hooaeg ja ta omas suurt rolli selles, et Blackhawks lõpetas põhiturniiril läänekonverentsi parimana. Tal oli kriitiline roll Chicago 2015. aastal tiitli võitnud meeskonnas," kommenteeris Hurricanesi peamänedžer Ron Francis.

Darling, kellest sai kaks aastat tagasi esimene Chicago piirkonnast pärit Stanley karikavõitja, korjas tänavu 32-st mängust 18 võitu, tõrjudes 92.4%-ga ja lastes keskmiselt 2.38 väravat. Tema karjääri numbriteks on vastavalt 92.3% ja 2.37. Ainsad playoffide kohtumised, mis tulid 2015. aastal, lõppesid näitajatega 93.6% ja 2.28.

Kui ameeriklaselt saadakse allkiri kätte, siis tähendab see eeldatavasti Eddie Läcki jaoks Carolinast lahkumist.

Kommentaarid