Kas Shane Doani mängud on mängitud?

Arizona Coyotes on viiendat aastat järjest playoffidest eemale jäänud. Tõusu tõotanud hooajast ei tulnud midagi välja ja võrreldes mullusega anti isegi kaheksa punkti ära. Pärast viimast matši on õhku jäänud suur küsimus - kas Shane Doani mängud on mängitud?

(foto: Getty Images)
Doanil saab suvel leping klubiga läbi ja tema tulevikuga seoses ei oska mitte keegi mitte midagi väga öelda. Isegi mitte tema ise.

"Ma ausalt ei tea," ütles Coyotesi kapten enne meeskonna viimast mängu oma tuleviku kohta. "Sooviksin, et teaksin. Kindla vastuse andmine teeks mitmed asjad kergemaks. On olemas võimalus, et tulen tagasi ja mängin edasi, aga on ka võimalus, et ei tule."

Oktoobris 41-aastaseks saav ründaja on NHL-i ajaloos üks vaid kuuest mängijast, kes ühe klubi eest mängides üle 1500 kohtumise kirja saanud.

"Ma armastan seda mängu, mulle meeldib mängida ja tahan mängimist jätkata, aga pean ka mõistma, et asjad liiguvad edasi ning vahest on parem lahkuda siis, kui inimesed arvavad, et suudad veel mängida" rääkis Doan pärast viimast mängu. "Teinekord on jälle parem, kui mängid ajani, mil sind tuleb jõuga väljakult ära viia. Juurdlen praegu nende variantide vahel."

Doan lisas, et tema mõtted ja plaanid on viimaste nädalate jooksul korduvalt muutunud.


Kui tuleb veel üks aasta, siis hakkab Doan lisa otsima 1540 kohtumisele, 402 väravale ja 972 punktile.

Kommentaarid