Tavarese (põhi)hooaeg on tõenäoliselt läbi

Üks #91 naaseb ja teine võtab tema koha laatsaretis endale. Steven Stamkos on näiliselt vabastanud haigevoodi John Tavarese tarbeks. New York Islandersi kapten ei saa oma meeskonda enam põhiturniiril aidata, kuna seis playoffidega seoses on nadi, siis võib tema hooaeg täielikult läbi olla.

(foto: globalsportscenter)
66 punktiga Islandersi resultatiivsustabeli tipus oleva Tavarese jaoks lõppes vigastusega meeskonna eelmine matš New Jersey Devilsi jaoks. Reedesest 2-1 võidumängust lahkus ta jalatraumaga, mida hiljem nimetatud reie tagumise lihase venituseks.


Islandersil on koos tänase matšiga Buffalo Sabresi vastu jäänud kalendrisse veel viis kohtumist. Karikamängudele jõudmiseks tuleb need arvatavasti kõik võita ja lõpuks ei pruugi isegi sellest piisata. Tavareseta saab see ka veelgi raskem olema.

Idakonverentsi põhjast playoffide võidujooksus tõusnud meeskond on suuresti just vigastuste tõttu uuesti hätta jäänud. Johnny Boychuk oli pikalt puudu, Ryan Strome lõpetas märtsi vigastatud mängijate hulgas ning temaga on hiljuti liitunud Casey Cizikas, Nikolai Kuljomin ja Travis Hamonic.

Kommentaarid