Senators alustab otsustavat nädalat kaitsekriisiga

Pikalt playoffide kohas kinni olnud ja isegi Atlandi divisjoni esikohta noolima kerkinud Ottawa Senators on viimastes mängudes hakanud väristama ning karikamängudele naasmine polegi enam 100%-liselt kindel. Otsustav nädal algab ka kriisiga kaitseliinis.

(foto: Tom Mihalek/AP)
Senators on neli mängu järjest kaotanud ning lõpetab täna Detroidis viiest kohtumisest koosnenud välisturnee. Tegu saab tõenäoliselt olema kolmanda matšiga, kust puudub Erik Karlsson, kes sai ühte pealeviset blokeerides viga.

Rootslasest kaitsehärjal lõppes eelmisel neljapäeval 324-st kohtumisest koosnenud raudmehe seeria ning kui mingisugust imelist paranemist ei toimu, siis jätkab meeskond põhimõtteliselt pooliku kaitseliiniga mängimist.

Lisaks Karlssonile on Senators hiljuti kaotanud ka Cody Ceci ning Sidney Crosby poolt rapitud Marc Methoti.

Võib julgelt öelda, et Karlsson oli enne vigastust tõusnud hooaja parimasse hoogu. 24 tema hooaja 68-st punktist tulid alates 11. veebruarist 23 mänguga.

Senators on tänaseks vajunud idakonverentsi viimasele wild-cardi kohale. Divisjoni 2. koht on kahe vähem peetud mängu juures vaid punkti kaugusel, ent Tampa Bay Lightning on kuklasse hingamas ning viimase aja vorm kahtlemata murettekitav.

Kommentaarid