Brent Burns Sharksi hiljutisest ebaedust: "Peaksime äkki posijat külastama."

San Jose Sharks oli märtsi esimeses pooles klubi ajaloo 7. divisjoni tiitli suunas liikumas, aga kuu teine pool kukkus täiesti kohutavalt välja. Meeskond ei oska oma vormilangust kuidagimoodi seletada ja Brent Burnsi arvates peaks asjade parandamiseks posijat külastama.

(foto: csnbayarea.com)
Sharks on täna Vancouveris, kaasas viimasest üheksast mängust kaheksa kaotust. Need kõik on tulnud ka normaalajaga ning ainsaks võiduks 5-4 triumf New York Rangersi vastu mängus, kus hiline värav aitas meeskonna lisaajale.

"Teame, et oleme suurepärane meeskond, peame sellele tasemele tagasi jõudma. Peaksime äkki külastama posijat või midagi," rääkis Burns pärast reedest 2-5 allajäämist Calgary Flamesile.

Ka Burnsi isiklik tase on võrreldes varasemaga alates märtsist kõvasti kukkunud. Ta lõpetas kuu vaid seitsme punktiga, olles vahepeal 7-mängulise põua peal. Lisaks oli tal 16-mänguline väravapõud. Nii palju siis ajalukku sammumisest. Aga püssi põõsasse mõistagi ei visata, kuna hooaja põhiosa on veel ees.

"Kõik on parandatav," lisas Burns. "Oleme suurepärane meeskond ja mängisime sellisena 68-69 kohtumist ning osades hiljutistes kohtumistes oleme ka hästi mänginud."

Sharks külastab täna põhimõtteliselt oma teist koduhalli. Rogers Arenal on võidetud 12 kohtumist järjest. Canucks on samal ajal kaotanud kodus kümme jutti, mis uus klubi negatiivne rekord. Peaks nagu üks võit uuesti Peter DeBoeri meeskonnale ära tulema. Kui aga täna ka hakkama ei saada, siis ongi ehk ainsaks võimaluseks jäänud must maagia.

Kommentaarid