Babcock on lubanud Washingtoni naasta

Nelja lisaajaga viies mängus ootamatult playoffide avaringi kõige tasavägisemaks seeriaks kujunenud heitlus Washington Capitalsi ja Toronto Maple Leafsi vahel jätkub täna 6. kohtumisega. Leafsil on võimalus kodujääl võidelda välja "võitja võtab kõik"-kohtumine ja meeskonna peatreener Mike Babcock on 7. mängu tulemist omamoodi ka juba lubanud.

(foto: cbc.ca)
Leafs lahkus eelmisest mängust pettunult, kui Washingtonis lisaajal 1-2 kaotati, kuid samas ka positiivselt. Vähemalt Babcock oli rõõmsas tujus, soovides kõiki peagi uuesti näha.


Eelmises kodumängus 4-5 tulemusega leppinud Leafs on kogu hooaja jooksul Air Canada Centre'is järjestikused matšid kaotanud vaid viis korda. Seda silmas pidades võibki äkki Babcocki soovi täitumist tõenäoliseks pidada.

Capitalsi bossi Barry Trotzi meeleolu on samal ajal vägivaldne. "Kui sul on võimalus keegi kaljult alla lükata, siis tahad seda teha," ütles ta eile.

Koos tänavuste karikamängudega on Capitalsil viimasest üheksast Torontos käigust kirjas kõigest neli võitu. Kui seda tulemuste jada ei õnnestu parandada, siis võib lõpuks hoopis seeria suurfavoriit kaljult alla lennata.

Kommentaarid