Raske haiguse kiuste jääle naasnud Bryan Bickell lõpetab karjääri

Bryan Bickell on alates sellest nädalast NHL-i väljakutel tagasi, aga vaid selleks, et oma karjäär auväärselt lõpetada. Kahekordsel karikavõitjal diagnoositi novembris raske haigus, mis tal tipptasemel enam edasi mängida ei luba. Küll aga soovib ta endast veel viimase välja pigistada.

(foto: Getty Images)
31-aastane ründaja oli selle nädala teisipäeval esimest korda alates 30. oktoobrist uuesti väljakul. Lisaks plaanib ta veel kaasa teha Carolina Hurricanesi hooaja viimases kahes matšis.

"Tegin perekonnaga otsuse lõpetada, seega piirdun vaid nende kahe mänguga," ütles Bickell enne tänast matši St. Louis Bluesiga.

Hurricanesi koduhalli PNC Arena juures korraldati täna hommikul üritus Bickelli tabanud haigusele ja sellele ravi leidmisele tähelepanu pööramiseks. Üllatuskülalistena tulid kohale ka kõik meeskonnakaaslased.


Bickell andis sel nädalal ka pärast esimest pausijärgset kodumängu üliemotsionaalse intervjuu, millega sai kohe selgeks, et tulemas on tema viimased mängud.


Hooajal 2006/07 esimeses kolmes mängus kahe värava tegemisega alanud karjääri numbriteks on Bickellil enne viimaseid kohtumisi 393 mängu, 66 väravat ja 136 punkti.

Vasakäär loodab oma statistikat veel parandada: "Loodetavasti panen viimases kodumängus fännide heaks puuri täis. Ühe saan loodetavasti enda jaoks kirja. Kunagi ei tea, millal viimane tuleb. See oleks eriline."

Kommentaarid