Tallonist sai uuesti Panthersi peamänedžer

Dale Tallon on alates tänasest uuesti Florida Panthersi peamänedžer. Eelmisel suvel klubi presidendiks "edutatud" kanadalane võtab juhtohjad Tom Rowe käest uuesti endale. Hooaja meeskonna peatreenerina lõpetanud mehest saab Talloni nõuandja.

(foto: Getty Images)
"Olen kindel, et meil on organisatsioonis vajalik talent võitmaks Stanley karikas. Dale jätkab meie liidrina, mil jahime seda ainsat eemärki," teatas klubi omanik Vincent Viola järjekordset muutust avalikustades.

Panthers võitis eelmisel hooajal Atlandi divisjoni tiitli ja mängis pärast 2000. aastat alles teist korda playoffides. Sel hooajal tehti aga suur samm tagasi. 103 punkti muutusid 81 silmaks ning karikamängude lootused kustusid juba ammu enne viimaseid põhiturniiri mänge.

"Meil on piisavalt talenti jõudmaks kiirelt õigele rajale tagasi," kommenteeris Tallon. "Tegu oli meie jaoks keerulise aastaga, aga oleme saanud mõned karmid õppetunnid seoses sellega, mida NHL-is stabiilselt võitmiseks on vaja. Usun, et mõne koosseisu muudatuse ja õigete liidritega jõuame järgmisel hooajal Stanley karika konkurentsi tagasi."

Tallon teatas ka, et alustab koheselt uue peatreeneri otsimisega.

Oli seda kõike nüüd siis vaja, võivad küsida kõik Panthersi fännid. Loodetavasti ei võtnud see tohuvabohu Jaromir Jagrilt mänguisu ära.

Kommentaarid