Leon Draisaitl röövis Jack Eichelilt kaks miljonit dollarit

Buffalo Sabres tegi tänavu vähikäigu, lõpetades 78 punktiga ja edestades idakonverentsis vaid ühte meeskonda, aga Jack Eichel astus suure sammu edasi. Hooaega vigasena alustanud ründaja kogus keskmiselt 0.93 punkti mängus. Ometi ei olnud see piisav, et saada selle arvestuses liiga esikümnes lõpetamisega kahe miljoni dollari suurune boonus.

(foto: Getty Images)
Eichel jäi edetabelis 11. kohale ja TOP 10-st napimast napimalt välja. Täpsemalt mahtus tema ja Edmonton Oilersi ründaja Leon Draisaitli vahele 0.01 punkti. Sakslane lõpetas põhiturniiri viimase mängu 1+1'ga, jõudes sellega Eichelist ette. Nii võibki öelda, et Draisaitl röövis Eichelilt kaks miljonit dollarit.

Muidugi oleks võinud Eichel ka ise rohkem teha. Viimasest kuuest mängust tuli punktilisa vaid kahest ja hooaja üks halvim periood sattus väga halvale ajale. Nii jäid 61 mänguga hooaja lõppnumbriteks 24 väravat ja 57 punkti.

Krõbiseva lugemise asemel oleks 20-aastane ameeriklane kindlasti soovinud pigem osaleda karikamängudes, aga vähemalt annab tema liiga resultatiivseimate mängijate lähedal hõljumine kõigile asjaosalistele lootust, et peagi saabki end põhiturniirist edasi suruda.

Kommentaarid