Weight jätkab saarlaste tüürimist

New York Islandersi ajutise peatreenerina suurepärast tööd teinud Doug Weight jätkab ametis ka uuel hooajal. Klubi võttis temalt sel nädalal ametlikult tiitli "ajutine" ära. Omamoodi tasustatakse endist meeskonna mängijat ka varasema töö eest.

(foto: nypost.com)
Weight kerkis meeskonna peatreeneriks jaanuari keskel ja vedas lõpuks idakonverentsi viimase satsi playoffidest vaid ühe punkti kaugusele. Meeskond võitis temaga 40-st mängust 24 ja kaotas normaalajaga vaid 12.

"Doug on selle võimaluse teeninud eelneva viie aasta jooksul tehtud suure töö eest ja eriti aja eest, mis ta veetis meeskonna ajutise peatreenerina," selgitas otsust klubi peamänedžer Garth Snow. "Tema liidriomadused ja kogemused nii mängija kui treenerina on vajalikud omadused, mida iga treener ei suuda võitudeks vormida. Ta teenis usalduse ja austuse kogu meeskonnalt, mis tegi temast parima valiku peatreeneri kohale."

Weight on üks läbi aegade resultatiivsemaid mängijad, kellest hiljem peatreener saanud.


"On suureks auks saada peatreeneriks sedavõrd ajaloolisele klubile, kellel on ühed NHL-i kirglikumad fännid. Islandersis on sügav võidutraditsioon ja ootan põnevusega võimalust anda endast kõik, et naaseksime playoffidesse ning oleksime edukad," kommenteeris Weight.

Kommentaarid