Blue Jackets vajab "päris" Bobrovski naasmist

Columbus Blue Jackets asub täna üritama midagi, millega varasemalt NHL-is hakkama saanud vaid neli meeskonda. Playoffides vajab Pittsburgh Penguinsi vastu kustutamist seeria 0-3 kaotusseis. Ime korda saatmine oleks meeskonna jaoks palju kergem, kui väravavaht Sergei Bobrovski taastaks oma põhihooaja vormi.

(foto: zimbio.com)
Bobrovski oli põhiturniiril liiga parim väravavaht nii endale lastud väravate keskmise kui tõrjete protsendi osas. 28-aastase venelase numbriteks olid vastavalt 2.06 ja 93.2%. Playoffides on ta nendest näitajatest väga kaugele jäänud.

Enne tänast seeria 4. mängu on Bobrovski lasknud keskmiselt 3.49 väravat ja tõrjunud vaid 89.7%-ga. Tegu näitajatega, mis isegi tema karjääri keskmistele karikamängude esitustele kõvasti alla jäämas. Nendeks olid eelnevalt 2.54 ja 91.7%.

"Ei ole küsimustki selles, et playoffides peab su väravavaht olema sinu parim mängija. Bob peab täna olema meie parim mängija," on Jacketsi peatreener John Tortorella enne tänast matši öelnud.

Jacketsil naaseb täna koosseisu mängukeelu all olnud Matt Calvert, aga edasi peab tegutsema Scott Hartnellita, kes sarnaselt Zach Werenskile pärast eelmist matši osutunud mängukõlbatuks. Seis on keeruline, aga mitte veel võimatu. Oma võimaluste kasvatamiseks on aga kindlasti vaja "päris" Bobrovski tagasi saada.

Kommentaarid