Eric Staali agent pahandas kuulujuttude peale

Eelmisel nädalavahetusel lükkas Kanada hokiajakirjanik Renaud Lavoie käima kuulujutud seoses Eric Staali palganõudmistega. Carolina Hurricanesi kapten, kellest praeguse seisuga järgmisel suvel saamas vabaagent, nõuab oma teenete eest väidetavalt üheksamiljonilist aastapalka. Mängija agent lükkab aga need jutud ümber.

(foto: Jamie Kellner)
Vähemalt üheksa miljoni suurust keskmist palka teenivad liigas hetkel vaid viis meest. Staal on kvaliteetne mängija, kuid selgelt siiski kaugel oma kunagisest tasemest. Seetõttu tundus välja hõigatud palganumber naljakana ja kindlasti riivas see ka Staali reputatsiooni.

Nüüdseks on aga 30-aastase ründaja agent Rick Curran tõtanud tulekahju kustutama. "Tavaliselt ma ei kommenteeri käimasolevaid läbirääkimisi, milles minu esindatavad mängijad osalevad, aga pean ütlema, et see õhku visatud number pole õige. Eric Staali suhtes pole seni ka üldse numbritest räägitud," teatas Curran.

Staalil hakkab lõppema 2008. aastal sõlmitud leping, kus keskmiseks palgaks 8.25 miljonit. Puht füüsilise võimekuse pealt võiks muidugi sellele veel lisa küsida ja käes on aeg karjääri viimaseks suuremaks lepinguks, aga paraku ei luba viimased aastad rusikaid vastu rinda taguda. 61 ja 54 silma on kaugel kunagistest punkt per mäng hooaegadest.

Pikenduseta on endiselt ka väravavaht Cam Ward, kelle keskmine palk 6.3 miljonit, mis hakanud väga hapuna tunduma. Treeninglaagri ajal on kostunud jutte, et teda ei nähta enam esinumbrina. Sisse toodud Eddie Läck on seda kohta endale saamas.

Curran kinnitas, et nii Staal kui Ward on keskendunud hea hooaja tegemisele, tõmmates kuulujuttudele päris tulise lausega vee peale: "Üks nendest põhjustest, miks ma ei tahtnud algselt kommentaare jagada oli see, et ma ei kõnele läbirääkimistest. See ei ole aus ei mängija ega klubi suhtes. Ericu suhtes pole aus see, kui üks vend hakkab vatrama olgugi, et mingisuguseid nõudmiseid pole esitatud."

Kommentaarid