Senators ei suuda kuidagi oma suurima väravakütiga uut lepingut teha

Erik Karlsson, Andrew Hammond, Mark Stone - Ottawa Senatorsil oli lõppenud hooajal mitu kangelast, kelle toel üllatuslikult playoffidesse jõuti. Kui kõiki üles loetleda, siis jääb aga tihti nende sest välja Mike Hoffmani nimi. 25-aastane ründaja oli Senatorsi suurim väravakütt, kuid vaatamata sellele pole ta klubilt piisavalt head lepingu pakkumist saanud.

(foto: ottawacitizen.com)
Hoffman pani lõppenud hooajal lambi põlema 27 korda. Kogu liiga peale oli vaid 26 mängijat, kes temast rohkem väravaid tegid. Pole üldse paha endise drafti 5. ringi mehe kohta, kellele maksti tänavu vaid 750 000 dollarit. Samas on Hoffman endale ja Senatorsile teinud karuteene.

Pärast ilusat hooaega oleks priske palgatõus igati kohane, aga see on klubi plaanid sassi ajanud. Raha loodeti suunata hoopis mujale.

Piiratud vabaagent ja tema esindajad on vaatamas teise Senatorsi kollanoka Mark Stone'i suunas, kes sai eelmisel kuul uue lepingu, mis annab talle kolme aastaga 10.5 miljonit dollarit. Klubi samal ajal loodab odavamalt hakkama saada. See on viinud selleni, et Hoffman on uue lepingu saamiseks pöördunud vahekohtu poole. Sama tee ootab tõenäoliselt ka Alex Chiassoni, kes pole piiratud vabaagendina samuti Senatorsilt piisavalt head pakkumist veel saanud.

Jonathan Bernier ja Michael Del Zotto on teistest klubidest suuremad nimed, kes uue lepingu osas vahekohtult abi loodavad saada.

Kommentaarid