Liiga laienemine: vaid kaks linna jõudsid avalduse esitamiseni

Ingliskeelne fraas "put your money where your mouth is" aitab ideaalselt kokku võtta selle, milliseks kujunes lõpuks liiga laienemise osas avalduste vastuvõtmine. NHL nõudis enne eilset tähtaja kukkumist kõigilt huvilistelt kümme miljonit dollarit, millest kaks miljonit olid tagastamatud. See hirmutas paljud eemale.

(foto: foxsports.com)
Lõpuks jõudsid ametliku avalduseni vaid Las Vegas ja Quebec City. Seattle'is oli olemas kolm potentsiaalset omanikkonda, aga sealt kandis tuli palju kära ei millegi ümber. Pole mängupaika, pole ka meeskonda. Torontos baseeruvat GTA Sports & Entertainment gruppi juhtiv Graeme Roustan lubas kindlasti Kanada suurimasse linna teise meeskonna tuua, aga nüüd "jäädakse ootama uut võimalust".

Seega on meil võimalus tervitada vaid Las Vegas Black Knightsi ja Quebec Nordiques vol. 2-te. Kui sedagi. Avalduste tegemine ei garanteeri veel midagi. Äkki oli kogu ettevõtmine üldse kaval plaan, millega sooviti näha, kes oleks valmis rahalistes raskustes olevate klubide vastu võtmiseks?

Võimalik ka, et avalduste vastuvõtmine pole vaatamata kella kukkumisele veel lõppenud. Kuuldavasti soovib NHL kangesti Seattle'isse jõuda ja kuna huvilistest seal otseselt puudust pole, siis pigistatakse ehk silm kinni, kui keegi konkreetse halli ehitamise plaaniga kohale lendab.

Kommentaarid